Újabb támogatóra talált egyesületünk

Újabb támogatóra talált egyesületünk a LogSol Kft személyében.

A cég kiegészítő áramforrások – úgy mint aggregátorok, szünetmentes tápegységek – gyártásával, forgalmazásával, bérbeadásával és szervizelésével foglalkozik.
Tehát olyan hasznos eszközökkel, amelyeknek akkor vesszük hasznát, amikor a legnagyobb szükségünk van elektromos áramra.
Áramszünet esetén.
Leányfalun edző sportolóink és kollégáink biztonságára több, mint egy éve vigyáz a tőlük vásárolt nagyteljesítményű aggregátor.
A berendezésre leginkább jellemző, hogy dolgát észrevétlenül végzi. Ugyanis többször előfordult rövidebb áramszünet, amikor az automatika átvette az irányítást, beindította a Mitsubishi dízel motorral szerelt gépet és az élet ment tovább.
A sportot szerető cég vezetőivel szeptemberben írtuk alá a megállapodást az ingyenes évi kétszeres karbantartásról és a szükséges kopóalkatrészek cseréjéről.
Természetesen ezen felül hetente két alkalommal próbaüzemre is sor kerül, melyek alkalmával az üzemanyag szintet is ellenőrzik és szükség esetén pótolják. Ezt a feladatot a Termálfürdő Kft munkatársai végzik el.
Köszönjük a LogSol Kft vezetőinek Varga Zsolt vezérigazgató úrnak és Kovács Krisztina ügyvezetőnek, valamint minden kedves kollégájának a megnyugtató és magas színvonalú gondoskodást!
KÓPÉ-ink és Kollégáink nevében mondhatjuk, igyekszünk azt megháláni!
A LogSol Kft-ről és termékeikről az alábbi linken tudtok még tájékozódni:
http://logsol.hu/index.php
Kósz Zoltán és Petőváry Zsolt

KÓPÉ Úszó-, Vízilabda Sportegyesület